قرآن کتابی برای زندگی سعادت بخش

وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِکْرِی فَإِنَّ لَهُ مَعِیشَةً ضَنکًا وَنَحْشُرُهُ یَوْمَ الْقِیَامَةِ أَعْمَىٰ [20 / 124]

قرآن کتابی برای زندگی سعادت بخش

وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِکْرِی فَإِنَّ لَهُ مَعِیشَةً ضَنکًا وَنَحْشُرُهُ یَوْمَ الْقِیَامَةِ أَعْمَىٰ [20 / 124]

گاهی برای فهمیدن حقایق نیازی به خواندن کتابهای قطور و مطالب طویل نیست. حتی برای اینکه حرفتان را به کسی بفهمانید نیز سخن بلند نیاز نیست.
این وبلاگ جایی است برای فهمیدن و فهماندن اما با مطالبی کوتاه و کمترین کلمات.

طبقه بندی موضوعی

بخشی از تفسیر آیه 37 / سوره حاقه

شنبه, ۲۹ آذر ۱۳۹۳، ۰۸:۱۵ ب.ظ



در حدیثى آمده است که" صعصعة بن صوحان" که از یاران امام علی علیه السلام بود، مى ‏گوید: مرد عربى خدمت على علیه السلام آمد و از آیه" لا یَأْکُلُهُ إِلَّا الْخاطِئون" سؤال کرد، و بجاى " خاطئون" (یعنى خطاکاران) "خاطون" که به معنى گام برداران است قرائت کرد، لذا پرسید: همه مردم گام برمى ‏دارند، آیا خداوند به همه آنها از این غذا مى‏ دهد؟ امام تبسمى فرمود و گفت: اى مرد عرب صحیح « لا یَأْکُلُهُ إِلَّا الْخاطئون » است. عرض کرد راست گفتى اى امیر مؤمنان! خداوند بنده غیر خطاکار را تسلیم عذاب نمى ‏کند، سپس امام علیه السلام رو به " ابو الأسود دوئلی" (که مرد ادیبى بود) کرد و فرمود: امروز حتى بیگانگانِ از لغت عرب نیز مسلمان شده ‏اند، ترتیبى ده تا بتوانند زبان خود را اصلاح کنند و ابو الأسود به دنبال این دستور علامت رفع و نصب و کسر (پیش و زبر و زیر) را ابداع کرد .(تفسیر درالمنثور)

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">